2104661484 6944865663 Σαλαμίνα
Search Close
hero image
 
 
 
ΘΥΜΙΟΣ ΜΠΟΥΤΣΗΣ
Χωματουργικές Εργασίες Σαλαμίνα Αττική


Η επιχείρησή μας “ΘΥΜΙΟΣ ΜΠΟΥΤΣΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Σαλαμίνα, δραστηριοποιείται από το 1982 στις χωματουργικές εργασίες, αναλαμβάνοντας δημόσια και ιδιωτικά έργα στην Σαλαμίνα και σε όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και αγάπη, να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με στόχο την άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων και εξειδικευμένους χειριστές, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 

 


 

 
 
ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
αναλαμβάνουμε: εκσκαφές, κατεδαφίσεις κτιρίων, διαμορφώσεις και καθαρισμούς οικοπέδων, καλλιέργειες και διαμορφώσεις μεγάλων κτημάτων καθώς και οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την διαμόρφωση κήπων, ενώ μπορούμε να σας προμηθεύσουμε και με κοσκινισμένο χώμα για κήπους αλλά και να αναλάβουμε το κοσκίνισμα του χώματος στο οικόπεδό σας.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία που διαθέτουμε στις χωματουργικές εργασίες, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε αποτελεσματικά από τα πιο μικρά εώς και τα πιο δύσκολα και απαιτητικά έργα.

 


 

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε στις χωματουργικές εργασίες, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Σαλαμίνα και σε όλη την Αττική. Έτσι, έχουμε αποκτήσει όλη εκείνη την πείρα που απαιτείται για την επιτυχημένη διεκπεραίωση κάθε χωματουργικής εργασίας.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Σαλαμίνα και όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.