2104661484 6944865663 Σαλαμίνα
Search Close
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΘΥΜΙΟΣ ΜΠΟΥΤΣΗΣ | Χωματουργικές Εργασίες Σαλαμίνα Αττική


Με πολύχρονη και συνεχή παρουσία στον χώρο των χωματουργικών εργασιών, η επιχείρησή μας “ΘΥΜΙΟΣ ΜΠΟΥΤΣΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Σαλαμίνα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας με την βοήθεια του σύγχρονου εξοπλισμού μας είναι σε θέση να καλύψουν οποιαδήποτε χωματουργική εργασία, ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας και σας εγγυάται άψογο αποτέλεσμα και σχολαστική εργασία.

Αναλαμβάνουμε παντός είδους χωματουργικές εργασίες και παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε ιδιώτες, εργολάβους οικοδομών, δήμους, τεχνικές εταιρείες κ.α. στην Σαλαμίνα και σε όλη την Αττική.
 

 


 

 
 
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Χωματουργικές Εργασίες
  Εκσκαφές
  Κατεδαφίσεις Κτιρίων
  Διαμορφώσεις Οικοπέδων
  Καθαρισμοί Οικοπέδων
  Καλλιέργειες & Διαμορφώσεις Μεγάλων Κτημάτων
  Διαμόρφωση Κήπων
 
 
Κοσκινισμένο Χώμα Κήπων
 
Η επιχείρησή μας, διαθέτοντας ειδικό μηχάνημα, μπορεί να αναλάβει το κοσκίνισμα του χώματος, στο χώρο σας, αλλά και να σας προμηθεύσει με την ποσότητα κοσκινισμένου χώματους που επιθυμείτε.

 


 

 
 
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ

και με επιτυχία σε κάθε έργο με έμφαση πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη, ενώ όλες οι χωματουργικές εργασίες που εκτελούνται γίνονται βάσει νομοθεσίας και με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Η περάτωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να γίνεται πάντα μέσα στους συμφωνηθέντες χρόνους παράδοσης, ενώ πριν από κάθε εργασία πραγματοποιείται σωστή και ενδελεχής μελέτη προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και η παράδοση άψογης εργασίας.

Αν λοιπόν ψάχνετε μια επιχείρηση που να διαθέτει μεγάλη εμπειρία, εξειδίκευση και να έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό για χωματουργικές εργασίες πάσης φύσεως, τότε είστε στο σωστό δρόμο.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Σαλαμίνα και όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.